Thu11232017

Last updateTue, 11 Jul 2017 6pm

Njoftime:
Back You are here: Home Lajme

Lajme

Kampionati Boteror i Kadeteve U10 per femra

Klean Shuqja ndodhet ne kampionatin boteror te Kadeteve ne Gjeorgji.

Mbas 3 raundesh Kleani ka fituar 2 dhe  humbur 1. Renditet ne vendin e 35 me 2 pike.

Naftetari shpallet kampion i Shqiperise per vitin 2016, Rezultatet, Renditje dhe fituesit e cdo tavoline.

Naftetari eshte fituesi i kampionatit ekipor 2016 me fitore te plota ne 9 ndeshje, duke grumbulluar 18 pike. Ne vendin e dyte eshte renditur ekipi i Butrintit me 15 pike dhe ne vendin e trete ekipi Partizanit me 13 pike.

Rk. Team 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  TB1   TB2   TB3 
1 Naftetari  *  3 4 4 3 3 3 18 0 29,5
2 Butrinti ½  *  4 2 4 3 15 0 25,5
3 Partizani 1  *  2 3 3 3 13 0 22,0
4 Elbasani 0 0  *  3 3 3 12 0 19,0
5 Roskoveci 2 2  *  3 2 11 0 21,5
6 Veleciku 0 ½ 1  *  2 3 3 7 0 16,0
7 Skrapari ½ 0 ½ ½ 1 2  *  2 3 6 0 12,0
8 Teuta 1 1 1 1 2 ½ 2  *  2 5 0 13,0
9 Akademia 1 ½ 1 1 ½ 1  *  3 2 0 11,0
10 Valbona 1 1 ½ 1 1 2 1  *  1 0 10,5

Lojtaret me te mire per cdo tavoline.

Minimumi i ndeshjeve : 60%

Tavolina 1
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 GM Drasko Milan 2455 Naftetari 92,9 6,5 7
2 IM Mehmeti Dritan 2428 Butrinti 77,8 7,0 9
3   Pasko Llambi 2302 Roskoveci 68,8 5,5 8
4   Shpati Ted 2058 Akademia 55,6 5,0 9
5   Zenuni Petrit 0 Valbona 50,0 4,5 9
6 FM Rama Lorenc 2295 Teuta 50,0 3,5 7
7   Veleshnja Zino 2001 Skrapari 44,4 4,0 9
8   Bregu Riza 1979 Elbasani 43,8 3,5 8
9   Salihaj Ferit 0 Veleciku 27,8 2,5 9
10 WCM Shabanaj Eglantina 1952 Partizani 11,1 1,0 9
Tavolina 2
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Mihasi Lime 2039 Butrinti 75,0 6,0 8
2 FM Ashiku Franc 2329 Naftetari 68,8 5,5 8
3   Pustina Adrian 2272 Veleciku 61,1 5,5 9
4   Babamusta Elton 0 Teuta 58,3 3,5 6
5   Disha Besim 2028 Roskoveci 55,6 5,0 9
6   Koroveshi Klement 0 Elbasani 50,0 4,5 9
7   Hoxha Altin 1865 Partizani 50,0 4,5 9
8   Bajraktari Jetmir 1642 Valbona 25,0 1,5 6
9 WCM Tuzi Bruna 1825 Akademia 16,7 1,0 6
Tavolina 3
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 IM Seitaj Ilir 2374 Naftetari 94,4 8,5 9
2   Sinoimeri Agim 0 Partizani 88,9 8,0 9
3   Oltian Vata 2155 Butrinti 64,3 4,5 7
4   Kallari Emiliano 0 Elbasani 55,6 5,0 9
5   Kola Elvis 0 Roskoveci 50,0 4,0 8
6   Caushi Alket 1795 Teuta 37,5 3,0 8
7   Telegrafi Adi 0 Skrapari 33,3 3,0 9
8   Kerciku Suzana 1600 Akademia 33,3 2,0 6
9   Bajraktari Besnik 0 Valbona 28,6 2,0 7
10   Isufi Elisa 1381 Teuta 16,7 1,0 6
11   Shuqja Klean 1591 Akademia 8,3 0,5 6
Tavolina 4
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Shabanaj Saimir 2100 Partizani 94,4 8,5 9
2 FM Sula Zeqir 2299 Naftetari 87,5 7,0 8
3   Guxho Clirim 2101 Butrinti 75,0 6,0 8
4   Pasku Sotir 2024 Roskoveci 62,5 5,0 8
5   Veleshnja Ajet 1976 Skrapari 25,0 2,0 8
6   Bajraktari Tahir 0 Valbona 25,0 1,5 6

Tabela e Renditjes:

Rk. SNo Team Games   +    =    -   TB1   TB2   TB3 
1 1 Naftetari 9 9 0 0 18 0 29,5
2 5 Butrinti 9 7 1 1 15 0 25,5
3 6 Partizani 9 6 1 2 13 0 22,0
4 4 Elbasani 9 6 0 3 12 0 19,0
5 10 Roskoveci 9 4 3 2 11 0 21,5
6 8 Veleciku 9 3 1 5 7 0 16,0
7 3 Skrapari 9 2 2 5 6 0 12,0
8 2 Teuta 9 1 3 5 5 0 13,0
9 7 Akademia 9 1 0 8 2 0 11,0
10 9 Valbona 9 0 1 8 1 0 10,5

 

Rezultatet e Raundit te 6 te kampionatit kombetar ekipor 2016

Board Pairings

Round 6 on 2016/10/13 at 16:00
Bo. 10   Roskoveci Rtg - 8   Veleciku Rtg 2½:1½
1.1  
  Pasko, Llambi
2302 -  
  Salihaj, Ferit
0 1 - 0
1.2  
  Disha, Besim
2028 -  
  Pustina, Adrian
2272 ½ - ½
1.3  
  Kola, Elvis
0 -  
  Hoxha, Agim
0 0 - 1
1.4  
  Pasku, Sotir
2024 -  
  Bekurti, Mehmet
1966 1 - 0
Bo. 9   Valbona Rtg - 7   Akademia Rtg 1 : 3
2.1  
  Zenuni, Petrit
0 -  
  Shpati, Ted
2058 0 - 1
2.2  
  Bajraktari, Jetmir
1642 - WCM
  Tuzi, Bruna
1825 0 - 1
2.3  
  Bajraktari, Besnik
0 -  
  Kerciku, Suzana
1600 0 - 1
2.4  
  Bajraktari, Tahir
0 -  
  Shuqja, Klean
1591 1 - 0
Bo. 1   Naftetari Rtg - 6   Partizani Rtg 3 : 1
3.1 GM
  Drasko, Milan
2455 - WCM
  Shabanaj, Eglantina
1952 1 - 0
3.2 FM
  Ashiku, Franc
2329 -  
  Hoxha, Altin
1865 1 - 0
3.3 IM
  Seitaj, Ilir
2374 -  
  Sinoimeri, Agim
0 ½ - ½
3.4 FM
  Sula, Zeqir
2299 -  
  Shabanaj, Saimir
2100 ½ - ½
Bo. 2   Teuta Rtg - 5   Butrinti Rtg 1 : 3
4.1 FM
  Rama, Lorenc
2295 - IM
  Mehmeti, Dritan
2428 ½ - ½
4.2  
  Babamusta, Elton
0 -  
  Mihasi, Lime
2039 0 - 1
4.3 AIM
  Cerga, Renis
0 -  
  Oltian, Vata
2155 ½ - ½
4.4  
  Caushi, Alket
1795 -  
  Guxho, Clirim
2101 0 - 1
Bo. 3   Skrapari Rtg - 4   Elbasani Rtg ½ :3½
5.1  
  Veleshnja, Zino
2001 -  
  Bregu, Riza
1979 ½ - ½
5.2  
  Telegrafi, Adi
0 -  
  Koroveshi, Klement
0 0 - 1
5.3  
  Veleshnja, Ajet
1976 -  
  Kallari, Emiliano
0 0 - 1
5.4  
  Zeka, Petrit
0 -  
  Bedalli, Erind
2028

0 - 1

 

 

 

Round 1 on 2016/10/08 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Naftetari   Roskoveci :
2   Teuta   Valbona 2 : 2
3   Skrapari   Veleciku 2 : 2
4   Elbasani   Akademia 3 : 1
5   Butrinti   Partizani :
Round 2 on 2016/10/09 at 15:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Roskoveci   Partizani 2 : 2
2   Akademia   Butrinti ½ :
3   Veleciku   Elbasani 1 : 3
4   Valbona   Skrapari 1 : 3
5   Naftetari   Teuta 3 : 1
Round 3 on 2016/10/10 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Teuta   Roskoveci 2 : 2
2   Skrapari   Naftetari ½ :
3   Elbasani   Valbona :
4   Butrinti   Veleciku : ½
5   Partizani   Akademia 3 : 1
Round 4 on 2016/10/11 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Roskoveci   Akademia : ½
2   Veleciku   Partizani :
3   Valbona   Butrinti :
4   Naftetari   Elbasani 4 : 0
5   Teuta   Skrapari 2 : 2
Round 5 on 2016/10/12 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Skrapari   Roskoveci 1 : 3
2   Elbasani   Teuta 3 : 1
3   Butrinti   Naftetari ½ :
4   Partizani   Valbona 3 : 1
5   Akademia   Veleciku 1 : 3
Round 6 on 2016/10/13 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Roskoveci   Veleciku :
2   Valbona   Akademia 1 : 3
3   Naftetari   Partizani 3 : 1
4   Teuta   Butrinti 1 : 3
5   Skrapari   Elbasani ½ :
Round 7 on 2016/10/14 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Elbasani   Roskoveci   :  
2   Butrinti   Skrapari   :  
3   Partizani   Teuta   :  
4   Akademia   Naftetari   :  
5   Veleciku   Valbona   :  
Round 8 on 2016/10/15 at 16:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Roskoveci   Valbona   :  
2   Naftetari   Veleciku   :  
3   Teuta   Akademia   :  
4   Skrapari   Partizani   :  
5   Elbasani   Butrinti   :  
Round 9 on 2016/10/16 at 10:00
No. Team Team Res. : Res.
1   Butrinti   Roskoveci   :  
2   Partizani   Elbasani   :  
3   Akademia   Skrapari   :  
4   Veleciku   Teuta   :  
5

  Valbona

 

Rk. SNo Team Games   +    =    -   TB1   TB2   TB3 
1 1 Naftetari 6 6 0 0 12 0 19,5
2 5 Butrinti 6 5 0 1 10 0 15,5
3 4 Elbasani 6 5 0 1 10 0 15,0
4 10 Roskoveci 6 3 2 1 8 0 14,5
5 6 Partizani 6 3 1 2 7 0 13,0
6 3 Skrapari 6 1 2 3 4 0 9,0
7 8 Veleciku 6 1 1 4 3 0 9,5
8 2 Teuta 6 0 3 3 3 0 9,0
9 7 Akademia 6 1 0 5 2 0 7,0
10 9 Valbona 6 0 1 5 1 0 8,0

Llambi Pasku fituesi i kampionatit kombetar te Blitz 2016, Rezultatet dhe renditja perfundimtare

Renditja Finale

Rk. SNo   Name FED Rtg Pts.  TB1   TB2   TB3 
1 22   PASKU Llambi ALB 0 7,5 47,5 37,0 38,00
2 1   ASHIKU Franc ALB 0 7,0 51,5 40,0 40,00
3 23   PASKU Sotir ALB 0 6,5 47,5 36,5 31,25
4 11   GUXHA Clirim ALB 0 6,0 53,5 41,5 34,00
5 20   MIHASI Erald ALB 0 6,0 40,5 31,5 25,00
6 27   VELESHNJA Zino ALB 0 5,5 50,5 39,0 28,25
7 6   BREGU Riza ALB 0 5,5 49,5 39,0 28,00
8 15   KOLA Elvis ALB 0 5,5 46,5 36,0 23,25
9 21   MIHASI Lime ALB 0 5,5 44,5 34,5 24,00
10 18   LIMAJ Besnik ALB 0 5,5 44,5 33,5 24,25
11 24   SHABANAJ Saimir ALB 0 5,0 42,5 34,0 19,00
12 13   HOXHA Zylfi ALB 0 5,0 38,0 30,5 16,00
13 9   GJYZARI Vangjush ALB 0 5,0 33,5 26,0 16,50
14 25   SHUQJA Klean ALB 0 4,5 46,5 36,0 19,25
15 4   BAJRAKTARI Tahir ALB 0 4,0 44,0 34,5 17,00
16 2   BABAMUSTA Elton ALB 0 4,0 40,0 31,0 14,00
17 12   HOXHA Altin ALB 0 4,0 40,0 30,0 14,50
18 3   BAJRAKTARI Besnik ALB 0 4,0 38,5 30,0 9,00
19 16   KOLNDREU Albion ALB 0 4,0 35,5 29,0 11,50
20 7   BUSHI Edmond ALB 0 4,0 34,5 28,0 13,00
21 26   TUZI Bruna ALB 0 4,0 30,0 23,5 10,00
22 5   BEKURTI Mehmet ALB 0 3,5 39,0 31,5 10,75
23 8   DULI Mehdi ALB 0 3,5 33,0 24,5 7,00
24 28   ZENUNI Petrit ALB 0 3,0 40,5 32,0 12,00
25 19   MIHALI Albi ALB 0 3,0 29,5 23,5 7,00
26 14   KALEMI Besnik ALB 0 3,0 29,5 22,5 5,00
27 17   LIBOHOVA Eni ALB 0 1,0 32,0 26,0 1,00
28 10   GURI Adrian ALB 0 1,0 31,5 25,5 4,00

Rezultatet per cdo Raund

Round 1

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 1   ASHIKU Franc 0 0 1 - 0 0   KOLA Elvis 0 15
2 16   KOLNDREU Albion 0 0 0 - 1 0   BABAMUSTA Elton 0 2
3 3   BAJRAKTARI Besnik 0 0 1 - 0 0   LIBOHOVA Eni 0 17
4 18   LIMAJ Besnik 0 0 1 - 0 0   BAJRAKTARI Tahir 0 4
5 5   BEKURTI Mehmet 0 0 1 - 0 0   MIHALI Albi 0 19
6 20   MIHASI Erald 0 0 0 - 1 0   BREGU Riza 0 6
7 7   BUSHI Edmond 0 0 ½ - ½ 0   MIHASI Lime 0 21
8 22   PASKU Llambi 0 0 1 - 0 0   DULI Mehdi 0 8
9 9   GJYZARI Vangjush 0 0 0 - 1 0   PASKU Sotir 0 23
10 24   SHABANAJ Saimir 0 0 1 - 0 0   GURI Adrian 0 10
11 11   GUXHA Clirim 0 0 1 - 0 0   SHUQJA Klean 0 25
12 26   TUZI Bruna 0 0 0 - 1 0   HOXHA Altin 0 12
13 13   HOXHA Zylfi 0 0 0 - 1 0   VELESHNJA Zino 0 27
14 28   ZENUNI Petrit 0 0 1 - 0 0   KALEMI Besnik 0 14

Round 2

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 12   HOXHA Altin 0 1 0 - 1 1   ASHIKU Franc 0 1
2 2   BABAMUSTA Elton 0 1 0 - 1 1   LIMAJ Besnik 0 18
3 22   PASKU Llambi 0 1 1 - 0 1   BAJRAKTARI Besnik 0 3
4 23   PASKU Sotir 0 1 ½ - ½ 1   BEKURTI Mehmet 0 5
5 6   BREGU Riza 0 1 ½ - ½ 1   SHABANAJ Saimir 0 24
6 27   VELESHNJA Zino 0 1 0 - 1 1   GUXHA Clirim 0 11
7 21   MIHASI Lime 0 ½ 1 - 0 1   ZENUNI Petrit 0 28
8 4   BAJRAKTARI Tahir 0 0 1 - 0 ½   BUSHI Edmond 0 7
9 8   DULI Mehdi 0 0 0 - 1 0   KOLNDREU Albion 0 16
10 17   LIBOHOVA Eni 0 0 0 - 1 0   GJYZARI Vangjush 0 9
11 10   GURI Adrian 0 0 0 - 1 0   MIHALI Albi 0 19
12 25   SHUQJA Klean 0 0 1 - 0 0   HOXHA Zylfi 0 13
13 14   KALEMI Besnik 0 0 0 - 1 0   MIHASI Erald 0 20
14 15   KOLA Elvis 0 0 1 - 0 0   TUZI Bruna 0 26

Round 3

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 1   ASHIKU Franc 0 2 1 - 0 2   LIMAJ Besnik 0 18
2 11   GUXHA Clirim 0 2 0 - 1 2   PASKU Llambi 0 22
3 5   BEKURTI Mehmet 0 0 - 1   BREGU Riza 0 6
4 24   SHABANAJ Saimir 0 0 - 1   MIHASI Lime 0 21
5 3   BAJRAKTARI Besnik 0 1 0 - 1   PASKU Sotir 0 23
6 19   MIHALI Albi 0 1 0 - 1 1   BABAMUSTA Elton 0 2
7 16   KOLNDREU Albion 0 1 0 - 1 1   BAJRAKTARI Tahir 0 4
8 9   GJYZARI Vangjush 0 1 0 - 1 1   SHUQJA Klean 0 25
9 20   MIHASI Erald 0 1 1 - 0 1   HOXHA Altin 0 12
10 28   ZENUNI Petrit 0 1 0 - 1 1   KOLA Elvis 0 15
11 7   BUSHI Edmond 0 ½ 0 - 1 1   VELESHNJA Zino 0 27
12 14   KALEMI Besnik 0 0 0 - 1 0   DULI Mehdi 0 8
13 26   TUZI Bruna 0 0 ½ - ½ 0   GURI Adrian 0 10
14 13   HOXHA Zylfi 0 0 1 - 0 0   LIBOHOVA Eni 0 17

Round 4

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 22   PASKU Llambi 0 3 0 - 1 3   ASHIKU Franc 0 1
2 6   BREGU Riza 0 0 - 1   PASKU Sotir 0 23
3 21   MIHASI Lime 0 1 - 0 2   BABAMUSTA Elton 0 2
4 4   BAJRAKTARI Tahir 0 2 1 - 0 2   MIHASI Erald 0 20
5 18   LIMAJ Besnik 0 2 1 - 0 2   GUXHA Clirim 0 11
6 15   KOLA Elvis 0 2 ½ - ½ 2   VELESHNJA Zino 0 27
7 25   SHUQJA Klean 0 2 1 - 0   BEKURTI Mehmet 0 5
8 8   DULI Mehdi 0 1 0 - 1   SHABANAJ Saimir 0 24
9 13   HOXHA Zylfi 0 1 1 - 0 1   BAJRAKTARI Besnik 0 3
10 19   MIHALI Albi 0 1 1 - 0 1   GJYZARI Vangjush 0 9
11 12   HOXHA Altin 0 1 0 - 1 1   ZENUNI Petrit 0 28
12 10   GURI Adrian 0 ½ 0 - 1 1   KOLNDREU Albion 0 16
13 26   TUZI Bruna 0 ½ ½ - ½ ½   BUSHI Edmond 0 7
14 17   LIBOHOVA Eni 0 0 0 - 1 0   KALEMI Besnik 0 14

Round 5

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 1   ASHIKU Franc 0 4 1 - 0   MIHASI Lime 0 21
2 23   PASKU Sotir 0 1 - 0 3   BAJRAKTARI Tahir 0 4
3 18   LIMAJ Besnik 0 3 ½ - ½ 3   SHUQJA Klean 0 25
4 24   SHABANAJ Saimir 0 ½ - ½ 3   PASKU Llambi 0 22
5 27   VELESHNJA Zino 0 1 - 0   BREGU Riza 0 6
6 11   GUXHA Clirim 0 2 1 - 0   KOLA Elvis 0 15
7 2   BABAMUSTA Elton 0 2 0 - 1 2   MIHASI Erald 0 20
8 28   ZENUNI Petrit 0 2 0 - 1 2   HOXHA Zylfi 0 13
9 16   KOLNDREU Albion 0 2 1 - 0 2   MIHALI Albi 0 19
10 5   BEKURTI Mehmet 0 0 - 1 1   GJYZARI Vangjush 0 9
11 3   BAJRAKTARI Besnik 0 1 1 - 0 1   TUZI Bruna 0 26
12 7   BUSHI Edmond 0 1 ½ - ½ 1   DULI Mehdi 0 8
13 14   KALEMI Besnik 0 1 0 - 1 1   HOXHA Altin 0 12
14 17   LIBOHOVA Eni 0 0 1 - 0 ½   GURI Adrian 0 10

Round 6

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 23   PASKU Sotir 0 0 - 1 5   ASHIKU Franc 0 1
2 21   MIHASI Lime 0 1 - 0   LIMAJ Besnik 0 18
3 25   SHUQJA Klean 0 0 - 1   PASKU Llambi 0 22
4 27   VELESHNJA Zino 0 1 - 0 3   KOLNDREU Albion 0 16
5 4   BAJRAKTARI Tahir 0 3 0 - 1 3   SHABANAJ Saimir 0 24
6 20   MIHASI Erald 0 3 0 - 1 3   GUXHA Clirim 0 11
7 6   BREGU Riza 0 1 - 0 3   HOXHA Zylfi 0 13
8 15   KOLA Elvis 0 1 - 0 2   BAJRAKTARI Besnik 0 3
9 12   HOXHA Altin 0 2 1 - 0 2   BABAMUSTA Elton 0 2
10 9   GJYZARI Vangjush 0 2 0 - 1 2   ZENUNI Petrit 0 28
11 19   MIHALI Albi 0 2 0 - 1   BUSHI Edmond 0 7
12 8   DULI Mehdi 0 0 - 1   BEKURTI Mehmet 0 5
13 26   TUZI Bruna 0 1 1 - 0 1   LIBOHOVA Eni 0 17
14 10   GURI Adrian 0 ½ 0 - 1 1   KALEMI Besnik 0 14

Round 7

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 1   ASHIKU Franc 0 6 0 - 1   VELESHNJA Zino 0 27
2 22   PASKU Llambi 0 1 - 0   PASKU Sotir 0 23
3 11   GUXHA Clirim 0 4 1 - 0   MIHASI Lime 0 21
4 24   SHABANAJ Saimir 0 4 0 - 1   KOLA Elvis 0 15
5 18   LIMAJ Besnik 0 0 - 1   BREGU Riza 0 6
6 28   ZENUNI Petrit 0 3 0 - 1   SHUQJA Klean 0 25
7 13   HOXHA Zylfi 0 3 1 - 0 3   BAJRAKTARI Tahir 0 4
8 16   KOLNDREU Albion 0 3 1 - 0 3   HOXHA Altin 0 12
9 5   BEKURTI Mehmet 0 0 - 1 3   MIHASI Erald 0 20
10 7   BUSHI Edmond 0 0 - 1 2   GJYZARI Vangjush 0 9
11 2   BABAMUSTA Elton 0 2 1 - 0 2   TUZI Bruna 0 26
12 14   KALEMI Besnik 0 2 1 - 0 2   MIHALI Albi 0 19
13 3   BAJRAKTARI Besnik 0 2 1 - 0 ½   GURI Adrian 0 10
14 17   LIBOHOVA Eni 0 1 0 - 1   DULI Mehdi 0 8

Round 8

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 11   GUXHA Clirim 0 5 1 - 0 6   ASHIKU Franc 0 1
2 27   VELESHNJA Zino 0 0 - 1   PASKU Llambi 0 22
3 6   BREGU Riza 0 1 - 0   MIHASI Lime 0 21
4 15   KOLA Elvis 0 1 - 0   SHUQJA Klean 0 25
5 23   PASKU Sotir 0 1 - 0 4   HOXHA Zylfi 0 13
6 20   MIHASI Erald 0 4 1 - 0 4   SHABANAJ Saimir 0 24
7 16   KOLNDREU Albion 0 4 0 - 1   LIMAJ Besnik 0 18
8 2   BABAMUSTA Elton 0 3 1 - 0 3   KALEMI Besnik 0 14
9 9   GJYZARI Vangjush 0 3 1 - 0 3   BAJRAKTARI Besnik 0 3
10 4   BAJRAKTARI Tahir 0 3 1 - 0 3   ZENUNI Petrit 0 28
11 12   HOXHA Altin 0 3 1 - 0   BEKURTI Mehmet 0 5
12 8   DULI Mehdi 0 0 - 1 2   TUZI Bruna 0 26
13 10   GURI Adrian 0 ½ ½ - ½   BUSHI Edmond 0 7
14 19   MIHALI Albi 0 2 1 - 0 1   LIBOHOVA Eni 0 17

Round 9

Bo. No.   Name Rtg Pts. Result Pts.   Name Rtg No.
1 22   PASKU Llambi 0 1 - 0   KOLA Elvis 0 15
2 1   ASHIKU Franc 0 6 1 - 0   BREGU Riza 0 6
3 23   PASKU Sotir 0 1 - 0 6   GUXHA Clirim 0 11
4 20   MIHASI Erald 0 5 1 - 0   VELESHNJA Zino 0 27
5 21   MIHASI Lime 0 1 - 0   SHUQJA Klean 0 25
6 18   LIMAJ Besnik 0 1 - 0 4   HOXHA Altin 0 12
7 24   SHABANAJ Saimir 0 4 1 - 0 4   BABAMUSTA Elton 0 2
8 9   GJYZARI Vangjush 0 4 1 - 0 4   BAJRAKTARI Tahir 0 4
9 13   HOXHA Zylfi 0 4 1 - 0 4   KOLNDREU Albion 0 16
10 3   BAJRAKTARI Besnik 0 3 1 - 0 3   MIHALI Albi 0 19
11 7   BUSHI Edmond 0 3 1 - 0 3   ZENUNI Petrit 0 28
12 26   TUZI Bruna 0 3 1 - 0 3   KALEMI Besnik 0 14
13 5   BEKURTI Mehmet 0 1 - 0 1   LIBOHOVA Eni 0 17
14 10   GURI Adrian 0 1 0 - 1   DULI Mehdi 0 8

 

Renditja e mbas Raundit te 5 te Ekipeve dhe disa specifika per te gjithe lojtaret

Rk. Team 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  TB1   TB2   TB3 
1 Naftetari  *  4   3       10 0 16,5
2 Butrinti ½  *          8 0 12,5
3 Elbasani 0    *        3 3 3 8 0 11,5
4 Partizani      *  2     3 3 7 0 12,0
5 Roskoveci     2  *  3 2     6 0 12,0
6 Skrapari ½       1  *  2 2 3   4 0 8,5
7 Teuta 1   1   2 2  *    2   3 0 8,0
  Veleciku   ½ 1   2    *    3 3 0 8,0
9 Valbona   1   1 2    *    1 0 7,0
10 Akademia   ½ 1 1 ½     1    *  0 0 4,0

Rezultatet per cdo lojtar ne ndeshjet e luajtura.

Team-Composition with round-results

  1. Naftetari (RtgAvg:2428, TB1: 10 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1 GM Dervishi Erald 2552 ALB 4700236         ½         0,5 1 2428
2 GM Drasko Milan 2455 MNE 900397     1 1 1         3,0 3 2006
3 FM Ashiku Franc 2329 ALB 4700066 ½ ½ + 1 1         4,0 5 1938
4 IM Seitaj Ilir 2374 ALB 4700031 1 1 1 1 1         5,0 5 1426
5 FM Sula Zeqir 2299 ALB 4700040 1 1 ½ 1           3,5 4 1700
6   Mihali Gjergji 0 ALB 4702603 0 ½               0,5 2 1703
  2. Butrinti (RtgAvg:2181, TB1: 8 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1 IM Mehmeti Dritan 2428 ALB 4700600 1 ½ 1 1 ½         4,0 5 1712
2   Mihasi Erald 1845 ALB 4700902 0 1   ½           1,5 3 1642
3   Mihasi Lime 2039 ALB 4700252 1   ½ 1 0         2,5 4 2156
4   Oltian Vata 2155 ALB 4701330   1 1 0 0         2,0 4 1725
5   Guxho Clirim 2101 ALB 4700996 ½ 1 1   0         2,5 4 1733
  3. Elbasani (RtgAvg:1705, TB1: 8 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1   Bregu Riza 1979 ALB 4701739 ½ 1 + 0 ½         3,0 5 1952
2   Koroveshi Klement 0 ALB   1 ½ 0 0 1         2,5 5 1844
3   Beqiri Ferdinand 1811 ALB 4701542 1 1               2,0 2 1786
4   Kallari Emiliano 0 ALB   ½ ½ 1 0 1         3,0 5 1842
5   Bedalli Erind 2028 ALB 4701720     ½ 0 ½         1,0 3 1777
  4. Partizani (RtgAvg:1981, TB1: 7 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1 WCM Shabanaj Eglantina 1952 ALB 4700562 0 0 0 0 0         0,0 5 1758
2   Shabanaj Saimir 2100 ALB 4701224 1 1 1 1 1         5,0 5 1468
4   Hoxha Altin 1865 ALB 4700210 0 0 1 ½ 1         2,5 5 1914
5   Sinoimeri Agim 0 ALB   ½ 1 1 1 1         4,5 5 1676
  5. Roskoveci (RtgAvg:2064, TB1: 6 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1 WFM Pasku Roela 1902 ALB 4700708   0 1             1,0 2 1191
2   Pasku Sotir 2024 ALB 4700880 1 0   ½ 1         2,5 4 1378
3   Pasko Llambi 2302 ALB 4701178 ½ 1 0 1 ½         3,0 5 1868
4   Disha Besim 2028 ALB 400937 0 1 ½ 1 ½         3,0 5 1568
5   Kola Elvis 0 ALB   0   ½ 1 1         2,5 4 1915
  6. Skrapari (RtgAvg:1494, TB1: 4 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1   Veleshnja Ajet 1976 ALB 4701526 0 + ½ 1 0         2,5 5 1725
2   Veleshnja Zino 2001 ALB 4701313 1 1 0 0 ½         2,5 5 1810
3   Vito Ardian 0 ALB   0 0 -             0,0 3 1957
4   Telegrafi Adi 0 ALB   1 1 0 0 ½         2,5 5 2040
5   Zeka Petrit 0 ALB         1 0         1,0 2 1512
  7. Teuta (RtgAvg:1618, TB1: 3 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
2 FM Rama Lorenc 2295 ALB 4700171   ½   1 ½         2,0 3 2103
3   Babamusta Elton 0 ALB 4702085 1 0 1             2,0 3 1892
4 AIM Cerga Renis 0 ALB 303043135 ½   ½             1,0 2 1835
5   Isufi Elisa 1381 ALB 4702263 ½ ½ 0 0 0         1,0 5 1582
6   Caushi Alket 1795 ALB 4701801   0 ½ 1 0         1,5 4 1325
7   Mustafa Rozana 0 ALB 4702310 0     0 ½         0,5 3 1343
  8. Veleciku (RtgAvg:2108, TB1: 3 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1   Salihaj Ferit 0 ALB 4701410 0 0 0 1 ½         1,5 5 2084
2   Pustina Adrian 2272 ALB 4700287 1 ½ ½ ½ 1         3,5 5 1546
3   Bushi Edmond 1971 ALB 4700660 0 0 0             0,0 3 1655
4   Noka Gezim 2221 ALB 4701461 1 ½               1,5 2 1488
5   Hoxha Agim 0 ALB 4702255       0 1         1,0 2 1846
6   Bekurti Mehmet 1966 ALB 4701712     0 0 ½         0,5 3 1504
  9. Valbona (RtgAvg:1419, TB1: 1 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1   Kurmekaj Jetmir 0 ALB       -             0,0 1 0
2   Zenuni Petrit 0 ALB   0 0 1 0 1         2,0 5 1676
3   Bajraktari Jetmir 1642 ESP 24595713 ½ 1 0   0         1,5 4 1216
4   Bajraktari Besnik 0 ALB 4702042 1 -   1 0         2,0 4 1385
5   Meta Bimi 2033 ALB 4700910 ½ 0 ½ 0           1,0 4 1612
6   Bajraktari Tahir 0 ALB         ½ 0         0,5 2 1973
  10. Akademia (RtgAvg:1769, TB1: 0 / TB2: 0)
Bo.   Name Rtg FED FideID 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Pts. Games RtgAvg
1   Shpati Ted 2058 ALB 4701399 ½ ½ 1 0 ½         2,5 5 1932
2 WCM Tuzi Bruna 1825 ALB 4701100 0 0     0         0,0 3 1706
3   Kerciku Suzana 1600 ALB 4700783 0 0   0           0,0 3 1998
4   Shuqja Klean 1591 ALB 4701585 ½ 0 0 0 0         0,5 5 1393
5   Caka Olta 1411 ALB 4701259     0 ½ ½         1,0 3 1663
6   Marko Pirro 1472 ALB 4701186     0             0,0 1 2100

Rezultatet e kampionatit Kombetar Ekipor 2016 Raundi 8

Round 8 on 2016/10/15 at 16:00
Bo. 10   Roskoveci Rtg - 9   Valbona Rtg 3½: ½
1.1  
  Pasko, Llambi
2302 -  
  Kurmekaj, Jetmir
0 + - -
1.2  
  Disha, Besim
2028 -  
  Zenuni, Petrit
0 ½ - ½
1.3  
  Kola, Elvis
0 -  
  Bajraktari, Besnik
0 1 - 0
1.4  
  Pasku, Sotir
2024 -  
  Bajraktari, Tahir
0 1 - 0
Bo. 1   Naftetari Rtg - 8   Veleciku Rtg 4 : 0
2.1 GM
  Drasko, Milan
2455 -  
  Salihaj, Ferit
0 1 - 0
2.2 FM
  Ashiku, Franc
2329 -  
  Pustina, Adrian
2272 1 - 0
2.3 IM
  Seitaj, Ilir
2374 -  
  Bushi, Edmond
1971 1 - 0
2.4 FM
  Sula, Zeqir
2299 -  
  Bekurti, Mehmet
1966 1 - 0
Bo. 2   Teuta Rtg - 7   Akademia Rtg 2½:1½
3.1 FM
  Rama, Lorenc
2295 -  
  Shpati, Ted
2058 ½ - ½
3.2  
  Babamusta, Elton
0 - WCM
  Tuzi, Bruna
1825 1 - 0
3.3 AIM
  Cerga, Renis
0 -  
  Caka, Olta
1411 0 - 1
3.4  
  Caushi, Alket
1795 -  
  Marko, Pirro
1472 1 - 0
Bo. 3   Skrapari Rtg - 6   Partizani Rtg ½ :3½
4.1  
  Veleshnja, Zino
2001 - WCM
  Shabanaj, Eglantina
1952 ½ - ½
4.2  
  Vito, Ardian
0 -  
  Hoxha, Altin
1865 0 - 1
4.3  
  Telegrafi, Adi
0 -  
  Sinoimeri, Agim
0 0 - 1
4.4  
  Veleshnja, Ajet
1976 -  
  Shabanaj, Saimir
2100 0 - 1
Bo. 4   Elbasani Rtg - 5   Butrinti Rtg 0 : 4
5.1  
  Bregu, Riza
1979 - IM
  Mehmeti, Dritan
2428 0 - 1
5.2  
  Koroveshi, Klement
0 -  
  Mihasi, Lime
2039 0 - 1
5.3  
  Beqiri, Ferdinand
1811 -  
  Oltian, Vata
2155 0 - 1
5.4  
  Kallari, Emiliano
0 -  
  Guxho, Clirim
2101 0 - 1

Renditja mbas Raundit te 8

Rk. SNo Team Games   +    =    -   TB1   TB2   TB3 
1 1 Naftetari 8 8 0 0 16 0 26,5
2 5 Butrinti 8 7 0 1 14 0 23,5
3 4 Elbasani 8 6 0 2 12 0 17,5
4 6 Partizani 8 5 1 2 11 0 19,5
5 10 Roskoveci 8 4 2 2 10 0 19,5
6 2 Teuta 8 1 3 4 5 0 12,5
7 8 Veleciku 8 2 1 5 5 0 12,5
8 3 Skrapari 8 1 2 5 4 0 9,5
9 7 Akademia 8 1 0 7 2 0 9,5
10 9 Valbona 8 0 1 7 1 0 9,5

Lojtaret fitues per cdo tavoline.

Board 1
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 GM Drasko Milan 2455 Naftetari 91,7 5,5 6
2 IM Mehmeti Dritan 2428 Butrinti 81,3 6,5 8
3   Pasko Llambi 2302 Roskoveci 71,4 5,0 7
4 FM Rama Lorenc 2295 Teuta 58,3 3,5 6
5   Shpati Ted 2058 Akademia 56,3 4,5 8
6   Veleshnja Zino 2001 Skrapari 43,8 3,5 8
7   Zenuni Petrit 0 Valbona 43,8 3,5 8
8   Bregu Riza 1979 Elbasani 35,7 2,5 7
9   Salihaj Ferit 0 Veleciku 18,8 1,5 8
10 WCM Shabanaj Eglantina 1952 Partizani 12,5 1,0 8
Board 2
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 FM Ashiku Franc 2329 Naftetari 78,6 5,5 7
2   Mihasi Lime 2039 Butrinti 78,6 5,5 7
3   Pustina Adrian 2272 Veleciku 62,5 5,0 8
4   Babamusta Elton 0 Teuta 60,0 3,0 5
5   Disha Besim 2028 Roskoveci 56,3 4,5 8
6   Hoxha Altin 1865 Partizani 50,0 4,0 8
7   Koroveshi Klement 0 Elbasani 50,0 4,0 8
8   Bajraktari Jetmir 1642 Valbona 25,0 1,5 6
9 WCM Tuzi Bruna 1825 Akademia 20,0 1,0 5
Board 3
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 IM Seitaj Ilir 2374 Naftetari 93,8 7,5 8
2   Sinoimeri Agim 0 Partizani 87,5 7,0 8
3   Oltian Vata 2155 Butrinti 64,3 4,5 7
4   Kola Elvis 0 Roskoveci 50,0 3,5 7
5   Caushi Alket 1795 Teuta 42,9 3,0 7
6   Caka Olta 1411 Akademia 40,0 2,0 5
7   Bajraktari Besnik 0 Valbona 33,3 2,0 6
8   Telegrafi Adi 0 Skrapari 31,3 2,5 8
9   Kerciku Suzana 1600 Akademia 30,0 1,5 5
10   Isufi Elisa 1381 Teuta 16,7 1,0 6
11   Shuqja Klean 1591 Akademia 8,3 0,5 6
Board 4
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Shabanaj Saimir 2100 Partizani 93,8 7,5 8
2 FM Sula Zeqir 2299 Naftetari 85,7 6,0 7
3   Guxho Clirim 2101 Butrinti 78,6 5,5 7
4   Pasku Sotir 2024 Roskoveci 64,3 4,5 7
5   Kallari Emiliano 0 Elbasani 62,5 5,0 8
6   Bajraktari Tahir 0 Valbona 30,0 1,5 5
7   Veleshnja Ajet 1976 Skrapari 21,4 1,5 7
8   Bekurti Mehmet 1966 Veleciku 10,0 0,5 5

 

Rezultatet e Raundit te 5-te kampionati kombetar Ekipor 2016

Board Pairings

Round 5 on 2016/10/12 at 16:00
Bo. 3   Skrapari Rtg - 10   Roskoveci Rtg 1 : 3
1.1  
  Veleshnja, Zino
2001 -  
  Pasko, Llambi
2302 ½ - ½
1.2  
  Telegrafi, Adi
0 -  
  Disha, Besim
2028 ½ - ½
1.3  
  Veleshnja, Ajet
1976 -  
  Kola, Elvis
0 0 - 1
1.4  
  Zeka, Petrit
0 -  
  Pasku, Sotir
2024 0 - 1
Bo. 4   Elbasani Rtg - 2   Teuta Rtg 3 : 1
2.1  
  Bregu, Riza
1979 - FM
  Rama, Lorenc
2295 ½ - ½
2.2  
  Koroveshi, Klement
0 -  
  Caushi, Alket
1795 1 - 0
2.3  
  Kallari, Emiliano
0 -  
  Isufi, Elisa
1381 1 - 0
2.4  
  Bedalli, Erind
2028 -  
  Mustafa, Rozana
0 ½ - ½
Bo. 5   Butrinti Rtg - 1   Naftetari Rtg ½ :3½
3.1 IM
  Mehmeti, Dritan
2428 - GM
  Dervishi, Erald
2552 ½ - ½
3.2  
  Mihasi, Lime
2039 - GM
  Drasko, Milan
2455 0 - 1
3.3  
  Oltian, Vata
2155 - FM
  Ashiku, Franc
2329 0 - 1
3.4  
  Guxho, Clirim
2101 - IM
  Seitaj, Ilir
2374 0 - 1
Bo. 6   Partizani Rtg - 9   Valbona Rtg 3 : 1
4.1 WCM
  Shabanaj, Eglantina
1952 -  
  Zenuni, Petrit
0 0 - 1
4.2  
  Hoxha, Altin
1865 -  
  Bajraktari, Jetmir
1642 1 - 0
4.3  
  Sinoimeri, Agim
0 -  
  Bajraktari, Besnik
0 1 - 0
4.4  
  Shabanaj, Saimir
2100 -  
  Bajraktari, Tahir
0 1 - 0
Bo. 7   Akademia Rtg - 8   Veleciku Rtg 1 : 3
5.1  
  Shpati, Ted
2058 -  
  Salihaj, Ferit
0 ½ - ½
5.2 WCM
  Tuzi, Bruna
1825 -  
  Pustina, Adrian
2272 0 - 1
5.3  
  Shuqja, Klean
1591 -  
  Hoxha, Agim
0 0 - 1
5.4  
  Caka, Olta
1411 -  
  Bekurti, Mehmet
1966 ½ - ½

Rezultatet e Raundit te 7 kampionati kombetar ekipor.

Board Pairings

Round 7 on 2016/10/14 at 16:00
Bo. 4   Elbasani Rtg - 10   Roskoveci Rtg 2½:1½
1.1  
  Bregu, Riza
1979 -  
  Pasko, Llambi
2302 0 - 1
1.2  
  Koroveshi, Klement
0 -  
  Disha, Besim
2028 ½ - ½
1.3  
  Beqiri, Ferdinand
1811 -  
  Kola, Elvis
0 1 - 0
1.4  
  Kallari, Emiliano
0 -  
  Pasku, Sotir
2024 1 - 0
Bo. 5   Butrinti Rtg - 3   Skrapari Rtg 4 : 0
2.1 IM
  Mehmeti, Dritan
2428 -  
  Veleshnja, Zino
2001 1 - 0
2.2  
  Mihasi, Lime
2039 -  
  Vito, Ardian
0 1 - 0
2.3  
  Oltian, Vata
2155 -  
  Telegrafi, Adi
0 1 - 0
2.4  
  Guxho, Clirim
2101 -  
  Veleshnja, Ajet
1976 1 - 0
Bo. 6   Partizani Rtg - 2   Teuta Rtg 3 : 1
3.1 WCM
  Shabanaj, Eglantina
1952 - FM
  Rama, Lorenc
2295 ½ - ½
3.2  
  Hoxha, Altin
1865 -  
  Caushi, Alket
1795 ½ - ½
3.3  
  Sinoimeri, Agim
0 -  
  Isufi, Elisa
1381 1 - 0
3.4  
  Shabanaj, Saimir
2100 -  
  Mustafa, Rozana
0 1 - 0
Bo. 7   Akademia Rtg - 1   Naftetari Rtg 1 : 3
4.1  
  Shpati, Ted
2058 - GM
  Drasko, Milan
2455 ½ - ½
4.2  
  Kerciku, Suzana
1600 - FM
  Ashiku, Franc
2329 ½ - ½
4.3  
  Caka, Olta
1411 - IM
  Seitaj, Ilir
2374 0 - 1
4.4  
  Marko, Pirro
1472 - FM
  Sula, Zeqir
2299 0 - 1
Bo. 8   Veleciku Rtg - 9   Valbona Rtg 3 : 1
5.1  
  Salihaj, Ferit
0 -  
  Zenuni, Petrit
0 0 - 1
5.2  
  Pustina, Adrian
2272 -  
  Bajraktari, Jetmir
1642 1 - 0
5.3  
  Noka, Gezim
2221 -  
  Bajraktari, Besnik
0 1 - 0
5.4  
  Hoxha, Agim
0 -  
  Bajraktari, Tahir
0 1 - 0
Rk. SNo Team Games   +    =    -   TB1   TB2   TB3 
1 1 Naftetari 7 7 0 0 14 0 22,5
2 5 Butrinti 7 6 0 1 12 0 19,5
3 4 Elbasani 7 6 0 1 12 0 17,5
4 6 Partizani 7 4 1 2 9 0 16,0
5 10 Roskoveci 7 3 2 2 8 0 16,0
6 8 Veleciku 7 2 1 4 5 0 12,5
7 3 Skrapari 7 1 2 4 4 0 9,0
8 2 Teuta 7 0 3 4 3 0 10,0
9 7 Akademia 7 1 0 6 2 0 8,0
10 9 Valbona 7 0 1 6 1 0 9,0

Fituesit per cdo tavoline:

The best player per board: according percent

The minimum required number of games: 60%

Board 1
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 GM Drasko Milan 2455 Naftetari 90,0 4,5 5
2 IM Mehmeti Dritan 2428 Butrinti 78,6 5,5 7
3   Pasko Llambi 2302 Roskoveci 71,4 5,0 7
4 FM Rama Lorenc 2295 Teuta 60,0 3,0 5
5   Shpati Ted 2058 Akademia 57,1 4,0 7
6   Veleshnja Zino 2001 Skrapari 42,9 3,0 7
7   Zenuni Petrit 0 Valbona 42,9 3,0 7
8   Bregu Riza 1979 Elbasani 41,7 2,5 6
9   Salihaj Ferit 0 Veleciku 21,4 1,5 7
10 WCM Shabanaj Eglantina 1952 Partizani 7,1 0,5 7
Board 2
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 FM Ashiku Franc 2329 Naftetari 75,0 4,5 6
2   Mihasi Lime 2039 Butrinti 75,0 4,5 6
3   Pustina Adrian 2272 Veleciku 71,4 5,0 7
4   Koroveshi Klement 0 Elbasani 57,1 4,0 7
5   Disha Besim 2028 Roskoveci 57,1 4,0 7
6   Hoxha Altin 1865 Partizani 42,9 3,0 7
7   Bajraktari Jetmir 1642 Valbona 25,0 1,5 6
Board 3
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 IM Seitaj Ilir 2374 Naftetari 92,9 6,5 7
2   Sinoimeri Agim 0 Partizani 85,7 6,0 7
3   Kallari Emiliano 0 Elbasani 71,4 5,0 7
4   Oltian Vata 2155 Butrinti 58,3 3,5 6
5   Kola Elvis 0 Roskoveci 41,7 2,5 6
6   Bajraktari Besnik 0 Valbona 40,0 2,0 5
7   Telegrafi Adi 0 Skrapari 35,7 2,5 7
8   Caushi Alket 1795 Teuta 33,3 2,0 6
9   Kerciku Suzana 1600 Akademia 30,0 1,5 5
10   Isufi Elisa 1381 Teuta 16,7 1,0 6
11   Shuqja Klean 1591 Akademia 8,3 0,5 6
Board 4
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Shabanaj Saimir 2100 Partizani 92,9 6,5 7
2 FM Sula Zeqir 2299 Naftetari 83,3 5,0 6
3   Guxho Clirim 2101 Butrinti 75,0 4,5 6
4   Pasku Sotir 2024 Roskoveci 58,3 3,5 6
5   Veleshnja Ajet 1976 Skrapari 25,0 1,5 6

 

 

 

Kodi Etikes

Kodi i Etikës i  FSHSH, sipas Kodit te Etikës  se FIDE, 

 

Miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e vitit 1989. Ndryshuar ne vitin  1996, Bordi Presidencial dhe  Asambleja e Përgjithshme 1996

 

1- Prezantimi

 

1.1

Loja dhe Koncepti i shahut është i  bazuar në supozimin se të gjithë aktoret  / anetaret,  duhet të respektojë rregullat dhe rregulloret ekzistuese dhe t’i japin  rëndësinë më të madhe lojës së ndershme dhe  sjelljes korrekte.

 

1.2

Është e pamundur për të përcaktuar me saktësi dhe në të gjitha rrethanat   teresine e standardeve të sjelljes që pritet nga të gjitha palët e përfshira në  aktivitetet e FSHSH dhe ne  eventet, ose të listojmë të gjitha situatat të cilat do të përbënin një shkelje të Kodit të Etikës dhe qe do të çojnë në sanksione disiplinore. Në shumicën e rasteve sensi  i pergjithshem do t’u  tregojë pjesëmarrësve standardet e sjelljes që janë të nevojshme.Nëse ndonjë pjesëmarrës në një ngjarje të FSHSH-se  ka ndonjë dyshim sa i përket sjelljes që pritet prej tij , duhet të kontaktohet zyrtarët momentale te  FSHSH,  ose organizatorit vendor i cili është vënë në krye të ngjarjes.

  

1.3

Mosmarrëveshjet që lindin gjatë një lojë, gare, apo turneu do të zgjidhet në përputhje me rregullat e lojës në ekzistencën në kohë dhe me rregullat e turneut.

1.4

Kodi i Etikës është i aplikueshëm për:

- zyrtare te FSHSH,

- organizatat  anetare 

- organizatorët, sponsorët

- të gjithë konkurrentët  e regjistruar në turnete  dhe garat e FSHSH

Kodi i Etikës do të  jete udhëheqës ne veprimet qe  mund të ndermerren kundër çdo personi (që do të thotë një individ apo organizatë), të cilët me dashje ose nga pakujdesia e rëndë ,shkelin rregullat dhe rregulloret e lojës ose neglizhojne për të zbatuar parimet e lojës së ndershme.

 

2.Shkelja e etikës

 

Kodi i Etikës do të  konsiderohet i shkelur nga një person apo organizatë që direkt ose indirekt,

 

2.1

ofron, apo përpiqet për të ofruar, pranon ndonjë konsideratë apo ryshfet, me qëllimin për të ndikuar  ne rezultatin  e  garave te shahut apo zgjedhjet per  organet e FSHSH .

 

2.2

në aspekte të tjera vepron në kundërshtim me këtë Kod.

2.2.1

Me rëndësi të veçantë në këtë drejtim janë në vijim:

Mashtrim në administrimin e zyrave te  FSHS,  ose zyrat e shoqates apo klubit, apo që ndikon  ne klubet e  tjera.

2.2.2

Drejtuesit apo anetaret,  të cilët me sjelljen e tyre nuk frymëzojnë besimin e nevojshëm, ose që në mënyra të tjera bëhen të padenjë për besimin.

2.2.3

Organizatorët, drejtorët  e garave dhe  turneve , arbitra apo zyrtarë të tjerë, të cilët nuk kryejnë funksionet e tyre në mënyrë të paanshme dhe të përgjegjshme.

2.2.4

 Sjellje në mospërputhje me standardet dhe  normat e mirësjelljes dhe ato te  disiplines shahistike . Veprimet apo sjellja e keqe personale, e papranueshme per  standartet normale sociale.

2.2.5

Mashtrimi, apo  përpjekja për mashtrim, gjatë lojrave, garave  dhe turneve. Sjelljet e dhunshme, kërcënuese, apo sjellje të tjera të pahijshme gjatë, ose në lidhje me një ngjarje shahistike.

2.2.6

Tërheqja e lojtareve nga  gara  pa arsye të vlefshme, ose pa informuar arbitrin e gares.

2.2.7

Shkelje të rënda ose të përsëritura të Ligjeve dhe rregullave  te shahut  te Fide dhe FSHSH,  ose rregulloret e tjera të miratuara te gares .

2.2.8

Në çdo turne  apo gare të nivelit të lartë, lojtarët, delegacionet apo ekipet, duhet të jenë  te paraqitur në përputhje me kodin e  veshjes  të nje standarti te  lartë .

 2.2.9

Lojtaret apo anëtarët e delegacionit  të tyre,  nuk duhet të bëjë akuza të pajustifikuara ndaj lojtarëve të  delegacioneve/ ekipeve  te tjera, zyrtarëve,  apo sponsorëve. Të gjitha protestat, apo ankesat, duhet t'i referohet drejtpërdrejt arbitrit  te emëruar, apo Drejtorit Teknik  te gares/ turneut.

2.2.10

Pervec kesaj, do te ndermerren masa disiplinore, ne perputhje me kodin e etikes se Fide,  ne rastin e dukurive  dhe ndodhive që demtojne   federaten  apo anetaret e saj,  duke  hedhur  drite  ne veprime të pajustifikueshme e  të pafavorshme  qe dëmtojnë reputacionin e saj si dhe veprimtarine  shahistike.

2.2.11

 Çdo lloj sjelljeje  qe mund të dëmtojë ose të diskreditoje reputacionin e FSHSH, ngjarjet  dhe organizimet e saj, pjesëmarrësit, sponsorët, apo  që do  te ndikoje ne  demtimin e reputacionit te saj  dhe prishjes se emrit te mire, do të ndeshkohet po ashtu me  masa disiplinore në përputhje me Kodin e Etikës 

 

3.Sanksionet

 

3.1

 

Shkeljet e Kodit e Etikës  te fide do të dënohen, qofshin ato aktet, veprime ose një mosveprim, pavaresisht nese ato janë kryer me dashje ose nga pakujdesia,  qofte nëse shkelja përbën një akt ose është tentuar të veprohet, dhe  pavaresisht nëse palët kane  vepruar si kryesore, pjesëmarrëse, bashkëpunëtore apo nxitëse,  apo  thjesht kane ndihmuar apo  mbështetur.

 

3.2

 

Shkeljet e Kodit të Etikës FIDE-s janë të dënueshme me një ose më shumë prej masave të mëposhtëme:

 

- paralajmërim;

 

- vërejtje;

 

- kthimi i shpërblimeve; gjobë,( deri në 25.000,00 dollarë- fide)

 

- revokimin e titujve dhe rezultatet sportive

 

Ndeshkim  social;

 

ndalimi deri në 15 vjet për të marrë pjesë në një gare  shahu, apo në ndonjë aktivitet  të lidhur me shahun si lojtar, arbitër, organizator, ose përfaqësues i federate të shahut;

përkohësisht përjashtimin nga anëtarësia apo zyra.

 

3.3

 

Nëse një sanksion  eshte ndermare,  Komisioni i Etikës mund të shqyrtojë nëse për të ka baza plotësisht ose pjesërisht,  të pezullojë zbatimin e sanksionit, nëse rrethanat përkatëse lejojnë atë,  e në mënyrë të veçantë sjelljet e  mëparshme te personit te sanksionuar. Duke pezulluar ekzekutimin e sanksionit, Komisioni i Etikës mund të  vendosi nënshtrojë personin sanksionuar, për një periudhe prove nga gjashtë muaj deri në dy vjet. Nëse personi që përfiton nga një sanksion i pezulluar kryen ndonjë shkelje gjatë periudhës së provës, pezullimi automatikisht revokohet dhe aplikohet plotësisht sanksioni origjinale  te cilit i shtohet sanksioni për shkeljen e re.

 

3.4

 

Sanksioni mund të vendoset duke marrë parasysh të gjithë faktorët relevantë në këtë rast, duke përfshirë moshën, protagonizmin ne shkelje , apo ndihmën ndaj  të autorit dhe bashkëpunimin, motivin, rrethanat dhe shkallën e fajit të autorit.

3.5

Komisioni i Etikës vendos qëllimin dhe kohëzgjatjen e çdo sanksioni.

 

3.6

 

Sanksionet mund të jetë te kufizuara në një zonë gjeografike  te caktuar, për një ose më shumë gara të veçanta (duke filluar nga data).

3.7 Përveç nëse specifikohet ndryshe, sanksioni mund të rritet,sipas nevojës, nëse shkelja është e  përsëritur.

3.8 Aty ku ka qenë e angazhuar më shumë se një shkelje, sanksioni do të bazohet në shkeljen më të rëndë, dhe të rritur ne përshtatje dhe  në varësi të rrethanave të veçanta. Në këto raste, gjatë përcaktimit të shumës së gjobës, Komisioni i Etikës nuk është i detyruar t'i përmbahet gjobës maksimale te dhene me siper.

 

3.9 

 

Me kërkesën e nje trupi gjykues/ komisioni i disiplines  -Kur  ai eshte emeruar-, Komisioni i Etikës mund (menjëherë) të marrë masa të përkohshme (p.sh. sanksione të përkohshme),  në qoftë se është kryer një shkelje e dukshme e  nje pike të Kodit të Etikës dhe vendimi mbi çështjen kryesore , i mare paraprakisht mund te mos jete i t mjaftueshem. Komisioni i Etikës mund tëmare  masa të përkohshme për parandalimin e ndërhyrjeve ne    zbardhjen e të vërtetës.Masat e përkohshme mund të jenë të vlefshme për një periudhë maksimale prej 75 ditësh. Në rrethana të jashtëzakonshme, masat e përkohshme mund të zgjaten nga Komisioni i Etikës për një periudhë shtesë  që mos tejkalojë 45 ditë. Kohëzgjatja e sanksioneve të përkohshme do të merren parasysh në vendimin përfundimtar.

 

4.Procedurat administrative

 

4.1

Shkelja e rregullave të këtij kodi nga ndonjë zyrtar i Federatës  do t'i raportohen Sekretariatit FSHSH.

4.2

Shkelja e rregullave të këtij kodi nga çdo person duhet të raportohet dhe të vendoset nga Komisioni i Etikës  se FSHSH dhe/ ose, nga organi vendim marres Komiteti Drejtues dhe Asambleje e Pergjithshme.

4.3

Procedurat do të regjistrohen me shkrim. Arsyetimi duhet të jepet për çdo vendim te mare  në formë të shkruar.

4. Kunder cdo vendimi apelohet ne KAS, Keshilli arbitrazhit Sportivc.

Subcategories

 • Shqiperi

  Kjo kategori eshte per lajmet e federates

 • Kalendari

   

   Kalendari aktiviteteve 2017

  Ne aktivitetet kombetare  marrin pjese vetem shahistet e licencuar nga klubet/ shoqatat anetare te FSHSH

  Aktivitete Kombetare per te rritur :

  1. Gjysëm Finalet e Kampionatit Kombetar Individual

  (25 Mars- 2 Prill; 9- Ture)

  2. Kampionati Kombetar i Blicit, 5 min., 26 Mars

  3. Kampionati Kombetar Finalet Meshkuj & Femra, 23 - Shtator 1 Tetor

  Pjesmarrja Meshkuj:

  3 Elo me te larte + kampioni 2016 + Kampioni Te rinjve + 5 te kualifikuar nga Gjysem- Finalet

  5. Kampionati Kombetar Ekipor : Finalet 21-29 Tetor Kualifikueset : 7-8 Tetor

  Pjesmarrja:

  5 tavolina ; 4 te rritur + 1 U 18: + 2 rezerve

  6. Kampionati Kombetar Rapid 15 min., gjate Ekiporit

  7. Kampionati Kombetar Rapid 30 min. 25- 26 Nëntor

  8. Kupa e Republikes (4 Ekipet më të mira 2017 ) 28-29 Nentor

  Aktivitete Kombetare per te rinj:

  1. Kampionati Kombëtar për të Rinj me grup-mosha

  ( 8-10-12-14-16-18), 8-15 Prill

  2. Kupa e FSHSH per te rinj (U 16) :

  3. Kupa “Ilir Karkanaqe “ ( U 12) : Tetor, 2 dite

  4. Kupa “Sotir Qirjako “ ( U 12) : Shtator, 1 dite

  5. Kampionati Kombëtar i Shkollave

Kategoria I

Kategoria I
Kategoria I - Kjo hapesire eshte per kategorine e I-re

Kategoria II

Kategoria II
Kategoria II - Kjo hapesire eshte per kategorine e II-te

Kategoria III

Kategori\" data-mce-src=
Kategoria III - Kjo hapesire eshte per kategorine e III-te

Kategoria IV

Kategoria IV
Kategoria IV - Kjo hapesire eshte per kategorine e IV-rt

Kategoria V

Kategoria V
Kategoria V - Kjo hapesire eshte per kategorine e V-te