Thu12142017

Last updateTue, 28 Nov 2017 10am

Njoftime:
Back You are here: Home Lajme Vendi Shqiperi Njoftim per Instruktor Shahu ne Shkolle:

Njoftim per Instruktor Shahu ne Shkolle:

Seminar për  Instruktorë të shahut në shkolla

11 - 13 Nëntor 2016

“Hotel Doro City” - Tiranë

Lektor:  Vlad Ungureanu

 

Programi

 

 Data 11 Nëntor, e premte

11: 00- 12:00 , Promovim I Librave

 12:00 – 17 : 00,  Seanca e 1-rë

Data 12 Nëntor , e shtune 

09: 00- 14: 00,  Seanca e 2-të

Data 13 , e dielë

09:00- 13: 00,  Seanca e 3-të

Ora 13 : 00 -  Testim

 

 Njoftim per pjesmarrje :

Ne seminarin per instruktore te shahut ne shkolle, mund te regjistrohen dhe te marrin pjese: 1- Perfaqesues te Klubeve sportive/ shoqatave 2- Instruktore prane QKF-ve 3- Perfaqesues te DAR te perfshira ne projuektin e shahut ne shkolla 4- Mesues perfaqesues te shkoolave te perfshira ne projektin e shahut ne shkolla dhe Shkollat si qendra komunitare.    

 

 

 

Seminar për  Instruktorë të shahut në shkolla

11 - 13 Nëntor 2016  - Tiranë

                                             Formular Regjistrimi

Emri ____________________              Mbiemri _______________________

Institucioni___________________________________________________
Pozicioni ____________________________________________________
Telefon/Cel. __________________________________________________
E-mail ______________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Perfaqesuesi I Institucionit________________________________________________________

                                                  Emer Mbiemer                  Firma                                        Vula

 

Klubi sportiv , Shoqata, Dar, Shkolla ( Presidenti / Drejtori)

 

 

                             

Kategoria I

Kategoria I
Kategoria I - Kjo hapesire eshte per kategorine e I-re

Kategoria II

Kategoria II
Kategoria II - Kjo hapesire eshte per kategorine e II-te

Kategoria III

Kategori\" data-mce-src=
Kategoria III - Kjo hapesire eshte per kategorine e III-te

Kategoria IV

Kategoria IV
Kategoria IV - Kjo hapesire eshte per kategorine e IV-rt

Kategoria V

Kategoria V
Kategoria V - Kjo hapesire eshte per kategorine e V-te