Thu12142017

Last updateTue, 28 Nov 2017 10am

Njoftime:
Back You are here: Home Federata Federata Shteterore E Shahut Historiku Lajme Shqiperi Naftetari shpallet kampion i Shqiperise per vitin 2016, Rezultatet, Renditje dhe fituesit e cdo tavoline.

Naftetari shpallet kampion i Shqiperise per vitin 2016, Rezultatet, Renditje dhe fituesit e cdo tavoline.

Naftetari eshte fituesi i kampionatit ekipor 2016 me fitore te plota ne 9 ndeshje, duke grumbulluar 18 pike. Ne vendin e dyte eshte renditur ekipi i Butrintit me 15 pike dhe ne vendin e trete ekipi Partizanit me 13 pike.

Rk. Team 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  TB1   TB2   TB3 
1 Naftetari  *  3 4 4 3 3 3 18 0 29,5
2 Butrinti ½  *  4 2 4 3 15 0 25,5
3 Partizani 1  *  2 3 3 3 13 0 22,0
4 Elbasani 0 0  *  3 3 3 12 0 19,0
5 Roskoveci 2 2  *  3 2 11 0 21,5
6 Veleciku 0 ½ 1  *  2 3 3 7 0 16,0
7 Skrapari ½ 0 ½ ½ 1 2  *  2 3 6 0 12,0
8 Teuta 1 1 1 1 2 ½ 2  *  2 5 0 13,0
9 Akademia 1 ½ 1 1 ½ 1  *  3 2 0 11,0
10 Valbona 1 1 ½ 1 1 2 1  *  1 0 10,5

Lojtaret me te mire per cdo tavoline.

Minimumi i ndeshjeve : 60%

Tavolina 1
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 GM Drasko Milan 2455 Naftetari 92,9 6,5 7
2 IM Mehmeti Dritan 2428 Butrinti 77,8 7,0 9
3   Pasko Llambi 2302 Roskoveci 68,8 5,5 8
4   Shpati Ted 2058 Akademia 55,6 5,0 9
5   Zenuni Petrit 0 Valbona 50,0 4,5 9
6 FM Rama Lorenc 2295 Teuta 50,0 3,5 7
7   Veleshnja Zino 2001 Skrapari 44,4 4,0 9
8   Bregu Riza 1979 Elbasani 43,8 3,5 8
9   Salihaj Ferit 0 Veleciku 27,8 2,5 9
10 WCM Shabanaj Eglantina 1952 Partizani 11,1 1,0 9
Tavolina 2
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Mihasi Lime 2039 Butrinti 75,0 6,0 8
2 FM Ashiku Franc 2329 Naftetari 68,8 5,5 8
3   Pustina Adrian 2272 Veleciku 61,1 5,5 9
4   Babamusta Elton 0 Teuta 58,3 3,5 6
5   Disha Besim 2028 Roskoveci 55,6 5,0 9
6   Koroveshi Klement 0 Elbasani 50,0 4,5 9
7   Hoxha Altin 1865 Partizani 50,0 4,5 9
8   Bajraktari Jetmir 1642 Valbona 25,0 1,5 6
9 WCM Tuzi Bruna 1825 Akademia 16,7 1,0 6
Tavolina 3
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1 IM Seitaj Ilir 2374 Naftetari 94,4 8,5 9
2   Sinoimeri Agim 0 Partizani 88,9 8,0 9
3   Oltian Vata 2155 Butrinti 64,3 4,5 7
4   Kallari Emiliano 0 Elbasani 55,6 5,0 9
5   Kola Elvis 0 Roskoveci 50,0 4,0 8
6   Caushi Alket 1795 Teuta 37,5 3,0 8
7   Telegrafi Adi 0 Skrapari 33,3 3,0 9
8   Kerciku Suzana 1600 Akademia 33,3 2,0 6
9   Bajraktari Besnik 0 Valbona 28,6 2,0 7
10   Isufi Elisa 1381 Teuta 16,7 1,0 6
11   Shuqja Klean 1591 Akademia 8,3 0,5 6
Tavolina 4
Rk.   Name Rtg Team % Pts. Games
1   Shabanaj Saimir 2100 Partizani 94,4 8,5 9
2 FM Sula Zeqir 2299 Naftetari 87,5 7,0 8
3   Guxho Clirim 2101 Butrinti 75,0 6,0 8
4   Pasku Sotir 2024 Roskoveci 62,5 5,0 8
5   Veleshnja Ajet 1976 Skrapari 25,0 2,0 8
6   Bajraktari Tahir 0 Valbona 25,0 1,5 6

Tabela e Renditjes:

Rk. SNo Team Games   +    =    -   TB1   TB2   TB3 
1 1 Naftetari 9 9 0 0 18 0 29,5
2 5 Butrinti 9 7 1 1 15 0 25,5
3 6 Partizani 9 6 1 2 13 0 22,0
4 4 Elbasani 9 6 0 3 12 0 19,0
5 10 Roskoveci 9 4 3 2 11 0 21,5
6 8 Veleciku 9 3 1 5 7 0 16,0
7 3 Skrapari 9 2 2 5 6 0 12,0
8 2 Teuta 9 1 3 5 5 0 13,0
9 7 Akademia 9 1 0 8 2 0 11,0
10 9 Valbona 9 0 1 8 1 0 10,5

 

Kategoria I

Kategoria I
Kategoria I - Kjo hapesire eshte per kategorine e I-re

Kategoria II

Kategoria II
Kategoria II - Kjo hapesire eshte per kategorine e II-te

Kategoria III

Kategori\" data-mce-src=
Kategoria III - Kjo hapesire eshte per kategorine e III-te

Kategoria IV

Kategoria IV
Kategoria IV - Kjo hapesire eshte per kategorine e IV-rt

Kategoria V

Kategoria V
Kategoria V - Kjo hapesire eshte per kategorine e V-te