Thu11232017

Last updateTue, 11 Jul 2017 6pm

Njoftime:
Back You are here: Home Lajme Vendi Serminari për gjyqtar 2014

Serminari për gjyqtar 2014

Nga data 04-06 Korrik 2014 starton seminari i Fides për gjyqtar në Tiranë.

Në këtë seminar do te marri pjese nje nga lektoret me te mire te Fides IA Panagiotis Nikolopoulos (GRE).

Seminari do të zhvillohet në Hotel Mondial dhe starton diten e Premte date 4 Korrik.

Ky seminar do te udhehiqet nga sekretaria e pergjithshme Majlinda Pilinci, ne bordin organizativ bejen pjese Elton Babamusta, Shkelqim Lazaj dhe Ermal Çuli.